HOTSTONE MASSAGE

Bij een hotstone massage wordt gebruik gemaakt van basalt stenen. Basalt is gestold lava met een grote dichtheid en een hoog ijzer/ magnesium gehalte. Door de combinatie van warmte en beweging kun je dieper in het spierweefsel doordringen. Met de ze massage worden de organen weer gestimuleerd en komt het lichaam weer in balans. Kortom een heerlijke ontspannende massage. Deze massage wordt toegepast bij: 

  • Spanningen 

  • Stress 

  • Spierproblemen 

  • Gewrichtsproblemen zoals reuma en artritis ( mits niet ontstoken ) 

  • Spijsverteringsproblemen 

  • Slechte doorbloeding 

 

Kosten: 

45 min € 52,50

60 min € 67,50

BAMBOE MASSAGE

Bamboe massage is een massage die vroeger veelal in China werd toegepast. Tijdens dit ritueel draait alles om ontspanning en beleving. Doordat er met bamboe stokken wordt gemasseerd worden stijfheden en dieper gelegen spierknopen goed behandeld.

 

Kosten: 

30 min € 37,50

45 min € 52,50

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een heerlijke ontspannende massage voor  de zwangere vrouw (Vanaf 12 weken zwangerschap ).Terwijl u  op een warm hydro kussen ligt worden uw rug, nek, schouders, armen en benen gemasseerd met een warme olie (uw buik wordt niet gemasseerd). Indien u het prettiger vindt kan er ook gekozen worden voor een massage in zij ligging of eventueel zittend.

Kosten: incl  voetenbadje

45 min € 57,50

60 min € 69,50

B A L I N E S E   M A S S A G E ​​​

Tijdens deze traditionele Indonesische massage wordt gebruik gemaakt van warme etherische olie met de geur Kokos .

Deze traditionele massage is een diepe / stevige ontspannende massage .

Door de Balinese strekkingen , rekkingen en drukpunt technieken zorgt deze massage ervoor dat spieren  weer los worden gemasseerd waardoor de doorbloeding weer op gang komt .

kosten :

90 min € 97,50

SPORT MASSAGE

Heeft u last van een te hoge of juist te lage spierspanning  dan is een sportmassage een goede keuze bij deze massage wordt er dieper op de spieren in gemasseerd door de vele knedingen die worden toegepast tijdens deze massage wordt de doorbloeding in de spieren weer geactiveerd en de afvalstoffen worden afgevoerd.

Kosten: 

30 min € 37,50

45 min € 52,50

60 min € 67,50

WELLNESS MASSAGE

Een Wellness massage is puur gericht op de ontspanning van het lichaam. Deze massage wordt uitgevoerd met een heerlijke warme kruiden olie dit is een echte weldaad voor het lichaam en geest. Een Wellness massage zorgt voor een:

  • Betere doorbloeding van de huid

  • Afvalstoffen worden afgevoerd

  • Spierspanning wordt verlaagd

Kosten: 

30 min € 37,50

45 min € 52,50

60 min € 67,50

OOSTERSE CUPPING MASSAGE

Oosterse Cupping massage heeft een enorme dieptewerking op de vastzittendespieren. Wij werken met siliconen cups de cup wordt op de huid geplaatst en vacuüm gezogen waardoor het bindweefsel goed los gemasseerd wordt. Er treedt tijdens deze massage een sterke doorbloeding op waarbij de spieren direct na de behandeling soepel aanvoelen.

 

Kosten: 

30 min € 37,50

45 min € 52,50

60 min € 67,50

 

AROMA THERAPIE

Aromatherapie is een heerlijke ontspannende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een 100% natuurlijke basisolie met daaraan toegevoegd essentiële oliën afgestemd op de gemoedstoestand van de persoon. Deze massage is zeer geschikt om iemands stemming of lichamelijke welzijn te verbeteren.

 

Kosten: 

60 min € 72,50

​© 2016 Samantha Baints